Design.

Projects.

People.

KQED Headquarters Renovation

San Francisco, California
Information +

EHDD’s redesign transforms KQED’s headquarters into a hub for civic engagement and contemporary journalism. The scope and goals of this renovation include creating an open, bright and airy, 21st century workplace that is conducive to collaboration and supportive of the KQED mission. The project maximizes flexibility in all spaces of the building, provides space to allow KQED to host a wide range of events with greater ease, and increases visibility to the public. A dynamic new entry reinforces the public media station’s commitment to transparency and accessibility. The new design communicates who KQED is, the breadth of what KQED does, and opens up the building to better engage and connect with the community.

Client
KQED
Scope
Architecture
Interior Design
Renovation